top of page
Schilderwerken

Binnen- en buitenschilderwerken

voor particulieren & bedrijven

Tekening

Grondige kennis van verven en schildertechnieken

Wilt u uw buitengevels opfrissen of een nieuwe look-and-feel voor uw interieur? En verkiest u om daarvoor de hulp van ervaren schilders in te roepen? Dan kunnen wij u ons bedrijf aanbevelen. Bij PDS Group in Destelbergen treft u een team van bedreven schilders met een grondige kennis van verven en schildertechnieken. Bovendien hebben wij er een goed oog voor om u te adviseren over kleuren en soorten verf. We zijn ook op de hoogte van innovatieve producten en nieuwe trends, zowel voor uw interieur als exterieur.

Anker 1
Binnenschilderwerken
Buitenschilderwerken
Binnenschilderwerken

Binnenschilderwerk

Mat of zijdemat

Wilt u een sobere, warme sfeer creëren, dan raden wij u matte verven aan die het licht verzachten. Zij zijn uitermate geschikt voor zitkamers en slaapkamers. Zijdematte verven reflecteren het licht enigszins. Ze geven een zachte, fluwelige uitstraling aan de muren en plafonds wat voor een gezellig en intiem effect zorgt.

Satijn

Satijnverven of zijdeglans verven weerkaatsen het licht meer. Die kwaliteit wordt gebruikt in alle kamers, ook in natte ruimtes zoals badkamers en keukens. En zeker in ruimtes waar veel licht wenselijk is; denk aan gangen en traphallen.

Een belangrijke stelregel bij de verfkeuze is: hoe glanzender de verf, des te meer oneffenheden er zichtbaar zijn. Matte verven verdoezelen veel meer.

Marrakech walls

Met Marrakech walls geven we een betonlook aan uw muren. Deze verf kan in verschillende lagen gelegd worden wat telkens een ander effect geeft. Dat kan nog versterkt worden als de Marrakech walls afgewerkt worden met een kalkzeep of een glanzende wax.

Anker 2

Buitenschilderwerk

Kaleien

Meer nog dan voor het binnenschilderwerk bereiden we het buitenschilderwerk goed voor alvorens te schilderen. De reden is evident: uw exterieur staat bloot aan alle weersomstandigheden, vuil en stof. Met het oog op een duurzaam resultaat schilderen we muren, dakgoten, ramen, deuren en ander houtwerk uitsluitend met hoogkwalitatieve verven. Maar voor de gevels gebruiken we ook de oude kaleitechniek omdat die tegenwoordig zo in trek is.

Bij het kaleien worden er twee kalklagen op de muren aangebracht. Daarop volgt nog een water- en vuilafstotende laag en dat biedt deze voordelen. De muren zijn voor lange tijd weer beschermd tegen weer en wind maar blijven wel ademen. Oneffenheden en scheurtjes worden gecamoufleerd. Door de kalklaag blijft de onderliggende structuur van het metselwerk zachtjes zichtbaar wat een authentiek effect geeft. En ten slotte kan aan de kalkspecie een kleurpigment toegevoegd worden.

Bij PDS Group werken we met de kant-en-klare kalei van Pure & Original die door zijn smeuïgheid makkelijk aan te brengen is met de Pure & Original kaleikwast.

Tekening

Bent u geïnteresseerd in de schilderwerken van PDS Group uit Destelbergen?

Bel of mail ons voor info en een vrijblijvende prijsopgave.

bottom of page