top of page
Totaalrenovatie

Totaalrenovatie van residentiële woningen

werkzaam over heel Vlaanderen en Brussel

Tekening

Totaalrenovatie van A tot Z

Heeft uw huis hier en daar wat opknapwerk nodig? Of zijn uw behoeften na al die jaren veranderd? Dan is PDS Group uw uitgelezen partner voor de volledige renovatie van uw woning. Dankzij onze veelzijdige competenties kunt u alle werken aan ons toevertrouwen. We komen ter plaatse om uw verwachtingen te bespreken, gieten alles in een vrijblijvende prijsopgave en gaan na uw akkoord aan de slag. We coördineren het hele project en leveren een eindresultaat af waarin u het opnieuw jarenlang naar uw zin zal hebben.

Onze eigen medewerkers staan in voor eventuele afbraakwerken, alle schrijnwerk, binnen- en buitenschilderwerken, en ook voor de tuinaanleg. Versta daaronder het leggen van grasmatten, de aanleg van opritten en terrassen.

Voor uw elektriciteit en sanitair werken wij samen met gediplomeerde elektriciens, loodgieters en sanitaire installateurs. Geen partijen die we lukraak aanspreken. Integendeel: wij hebben serieuze bedrijven geselecteerd waarmee wij al heel lang goed en efficiënt samenwerken.

Anker 1
PDS Afwerkingsbedrijf kouterwegel24Lokeren20 1.jpg
PDS Afwerkingsbedrijf kouterwegel24Lokeren15.jpg
Totaalrenovatie

Onze gerenoveerde woningen, betaalbaar en instapklaar

Naast de renovatiewerken in opdracht van onze klanten verbouwen wij ook elk jaar grote en kleine woningen in eigen beheer.

Budgetvriendelijke renovaties zijn daarbij het uitgangspunt want wij willen iedereen de kans geven om een eigen woning te kopen. We zijn goed geplaatst om budgetvriendelijk te renoveren omdat we zoveel skills in eigen huis hebben. Daarmee doen we geenszins afbreuk aan de kwaliteit want we maken steeds gebruik van hoogstaande materialen. Bovendien wordt elke verbouwing uitgevoerd conform de huidige wetgeving en bouwkundige voorschriften. Zo bezorgen wij u bij aankoop het EPB-certificaat, is de elektriciteit gekeurd, zijn de leidingen aangesloten op de straatriolering enz.

Anker 2

Bent u benieuwd naar de eigen renovatieprojecten van PDS Group? Ontdek ze hier.

Lopende projecten

Under construction

Te koop

MOOI GERENOVEERDE RIJWONING (GUNSTIG EPC) LOKEREN

In een rustige straat met een goede bereikbaarheid en dicht bij het centrum treeft men deze mooi gerenoveerde rijwoning. De renovatie werd door een gekend aannemersbedrijf gedaan en volgens de letter van de kunst.

Kouterwegel 24, Lokeren

€299.000

Dimitri Ongenaet

Erkend vastgoedmakelaar - bemiddelaar

0465 03 64 49

Tekening

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor een grondige verbouwing van uw woning in regio Gent?

Laten we samenzitten om uw project te bespreken.

bottom of page