top of page
Lokeren12.jpg

Sterk in binnen- en buitenschrijnwerk

in Vlaanderen & Brussel

PDS Group

Verzorgd schrijnwerk voor diverse toepassingen

Schrijnwerk is precisiewerk en dus schakelt u best echte stielmannen in. Bij PDS Group beschikken wij over de expertise om aan elke vraag tegemoet te komen en om elke klant een perfect resultaat af te leveren. Daarvoor staan ons vakmanschap en de kwalitatieve materialen waarmee wij steevast werken, garant.

Anker 1
Velux
PDS Afwerkingsbedrijf kouterwegel24Lokeren14.jpg
Inbouwkasten
Anker 2

1/ Ramen, binnen- en buitendeuren in alu, pvc en hout

Ramen

Wij plaatsen draai- of schuiframen en -deuren in aluminium en pvc. Beide materialen zijn sterk en onderhoudsvriendelijk. En ze doen het uitstekend op het gebied van thermische isolatie, waterdichtheid en ook veiligheid dankzij het inbraakwerend beslag. Bovendien heeft u de keuze tussen verschillende uitvoeringen. Voor aluminium is dat glanzend of mat gepoederlakt, een structuurlak met korrel of geanodiseerd voor een nog grotere krasbestendigheid. Ook een creatieve afwerking met glas, vlakliggende of opliggende panelen. Het pvc-assortiment is beschikbaar in tal van RAL-kleuren aan de buitenzijde en ev. wit of crèmekleurig binnenin, bekleed met een slijtvaste glanzende of matte folie, vlak, licht korrelig of met houtnerfstructuur. Daarnaast kan u bij ons terecht voor ramen en deuren in hout. Altijd esthetisch want een natuurlijk en warm materiaal dat daarbovenop ademt en dus vochtregulerend is. Ook hier zijn verschillende afwerkingen mogelijk in functie van uw stijlvoorkeur: van klassiek over landelijk tot tijdloos en hypermodern.

RAMEN

2/ Daktimmerwerken, Velux en Skylux

Velux
280715171_485201596686610_3542857111480594189_n.jpg

PDS Group is tevens de uitgelezen partij voor daktimmerwerken. We plaatsen de dakspanten en het onderdak, bouwen ook dakkapellen. We zorgen met andere woorden voor een stevige dakconstructie. Maar er is meer: mist u daglicht in huis? Contacteer ons dan voor de vakkundige plaatsing van Velux-ramen en lichtkoepels van Skylux.

DAKTIMMERWERKEN

3/ Bijgebouwen en houtskeletconstructies

Houtskeletbouw

Dankzij onze uitgebreide ervaring met schrijnwerk kunnen wij eveneens bijgebouwen in hout zetten. Denkt u aan een pool house of een gerieflijk tuinhuis? We bouwen het op maat van uw wensen en behoeften. Maar ook voor houtskeletconstructies bent u bij ons aan het goede adres. Wenst u een houten carport of een overdekt terras? We horen het graag.

BIJGEBOUW

4/ Wanden en inbouwkasten

Wanden
Inbouwkasten

Ten slotte denkt PDS Group met u mee over meer comfort binnenshuis. Vertrouw op onze knowhow om maatkasten te maken in elk verloren hoekje. Of om een volledige wand van inbouwkasten te voorzien zodat u er veel extra opbergruimte bij krijgt. Daarnaast voeren wij Gyproc-werken uit. Om een grote ruimte op te delen in twee aparte kamers of om met valse voorzetwanden oude en beschadigde muren netjes te verbergen.

WANDEN
PDS Group

Zoekt u een schrijnwerker die van nauwkeurigheid zijn grootste troef heeft gemaakt?

Vertrouw op PDS Group uit Destelbergen. Wij zijn actief in regio Gent en ook elders in Oost-Vlaanderen.

bottom of page