top of page
17.jpg

Professionele aanleg van tuinen en terrassen

PDS Group

Tekening

Aandacht voor de omgeving rond uw woning

Om aangenaam te wonen is het exterieur net zo belangrijk als het interieur van uw woning. Met enkele eenvoudige ingrepen richt u de ruimte zowel voor, naast als achter het huis zo in dat uw eigendom tegelijk aan netheid én comfort wint.

Anker 1
Aanleg terras
Tuinaanleg
Tuinpaden

Aanleg van terrassen en tuinpaden

Geniet u zoveel mogelijk van het buitenleven zodra het weer het toelaat? Dan is een terras een must. Ligt dat er momenteel nog niet, dan is PDS Group in Destelbergen uw aannemer bij uitstek om daarvoor te zorgen.

Wij leggen terrassen met de tegels van uw voorkeur want we hebben ervaring met verschillende tegelsoorten en afmetingen. Zo werken we met betontegels, keramische tegels maar ook met tegels in natuursteen. We leggen kleine tegels maar evenzeer extra grote tegels. Bovendien kunnen we van de ruimte rond uw huis een mooi geheel maken. En dat met de aanleg van paden langs de woning naar de voordeur. Op die manier hebt u er meteen een uitnodigende entree voor de gasten bij.

Anker 2

Grasmatten van topkwaliteit

Om uw tuin snel netjes af te werken, zijn grasmatten de ideale oplossing. Na een grondig onderzoek van welke producten er op de markt zijn, hebben wij besloten om onze grasmatten bij een leverancier in Nederland te kopen omdat die een zeer goede kwaliteit aanbiedt.

Er bestaan diverse kleuren en soorten grasmatten. Voor de uiteindelijke keuze zijn deze parameters bepalend: het gebruik en de ligging van de grasmat. Zo zijn er specifieke grassoorten voor een recreatiegazon dat niet veel belopen wordt, voor een speelgazon waarop dagelijks geravot wordt. Er zijn zelfs grassoorten die geschikt zijn voor schaduwrijke plekken. Wij adviseren u graag welke grasmat voor uw tuin de beste is.

Grasmatten
Tekening

Overweegt u om een terras en grasmatten in de tuin te laten leggen?

Aarzel niet om een gratis offerte te vragen aan PDS Group in Destelbergen.

bottom of page