top of page

PDS Afwerkingsbedrijf, Destelbergen: gespecialiseerd in totaalprojecten in Oost-Vlaanderen

Binnen- én buitenafwerking door één aannemer … een professional aan het werk!

Overweegt u renovatiewerken te laten uitvoeren, binnen én buiten? Het is inderdaad een hele onderneming maar als u de juiste partij aanspreekt hoeft het geen werk van lange adem te zijn! Een dergelijke partij vindt u net bij PDS Afwerkingsbedrijf uit Destelbergen.

Als zaakvoerder sta ik, Danny De Wilde, al een kwarteeuw garant voor de efficiënte organisatie en verwezenlijking van kleine en grote totaalprojecten in heel Oost-Vlaanderen. Dat vergt vakmanschap op verschillende domeinen en precies dat kan PDS Afwerkingsbedrijf u bieden.

Ikzelf neem namelijk alle werken i.v.m. de binnenafwerking voor mijn rekening. En mijn medezaakvoerder is dan weer een expert in buitenafwerking. Zo zijn wij complementair en kunnen wij u een totaalservice voorstellen.

Mijn werkwijze is eenvoudig: ik kom bij u ter plaatse voor overleg en advies, maak een gratis offerte op en na uw akkoord gaan wij aan de slag. Volgens afspraak en nauwgezet. Want kwaliteit en precisie, dàt is mijn handelsmerk!.

De competenties van PDS Afwerkingsbedrijf

U krijgt hieronder een overzicht van de werkzaamheden die u door PDS Afwerkingsbedrijf kunt laten uitvoeren. Aansluitend vindt u de foto’s van enkele realisaties. Wenst u meer info of heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Binnenafwerking

Gyproc-werken: valse voorzetwanden en scheidingswanden

Behangen en binnenschilderwerken

Divers schrijnwerk

Plaatsing van ramen en deuren, ook Velux-ramen

Buitenafwerking

Buitenschilderwerken

Tuinaanleg volgens uw wensen

Aanleg van terrassen

Aanleg van opritten

Inrichting van parkings

CONTACTEER ONS

Bent u geïnteresseerd in de diensten van PDS Afwerkingsbedrijf? Of heeft u nog een ander werk te doen? Laat het ons weten via het contactformulier op deze website. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Ontdek hier enkele realisaties van PDS Afwerkingsbedrijf

bottom of page