top of page

PDS Afwerkingsbedrijf, uw aannemer voor binnen- en buitenafwerking in regio Destelbergen

Op zoek naar een stielman voor de plaatsing van nieuwe ramen, Gyproc-werken of de aanleg van uw oprit? Vertrouw op de expertise van PDS Afwerkingsbedrijf uit Destelbergen.

CONTACT

Bedankt voor uw bericht!

Bedankt voor uw bericht!

telefoon

Telefoon

0495 10 22 26

locatie

Admiraalhof 5

9070 Destelbergen

Even voorstellen

Mijn naam is Danny De Wilde en ik sta aan het hoofd van PDS Afwerkingsbedrijf dat gevestigd is in Destelbergen bij Gent. Ik ben zowat 25 jaar geleden begonnen met binnen- en buitenschilderwerken voor particulieren in de nabije omgeving. Dankzij de gevarieerde opdrachten en voortdurend bijleren heb ik mijn aanbod van diensten in de loop van de jaren gevoelig kunnen uitbreiden. Vandaag ben ik uw partner voor zo goed als de volledige renovatie van uw woning, in Destelbergen en ver daarbuiten.

CONTACTEER ONS

Heeft u renovatieplannen? Doe dan een beroep op de vakkundigheid van PDS Afwerkingsbedrijf uit Destelbergen.

Van schilderwerken tot de complete renovatie van uw woning

Behalve het schilderwerk bent u bij mij aan het juiste adres voor een brede waaier van werkzaamheden zoals naadloos behangen, egaal pleisterwerk, Gyproc-werken en uiterst verzorgd schrijnwerk voor ramen en deuren. Voor de afwerking van de ruimte rond uw huis werk ik samen met mijn medezaakvoerder. Hij staat in voor de op en top professionele aanleg van opritten, parkings en terrassen, en zelfs van uw tuin. Met andere woorden: u kunt voor de binnen- én buitenafwerking van uw eigendom terecht bij één en hetzelfde aannemersbedrijf. En dat biedt heel wat voordelen!

De kracht van PDS Afwerkingsbedrijf

Bij PDS Afwerkingsbedrijf zal u absoluut niet bedrogen uitkomen. Integendeel, ik garandeer u samen met mijn collega een uitstekende klantenservice. En die is gebaseerd op enkele belangrijke troeven: 

25 jaar ervaring in afwerking van woningen

Sterk in binnen- én buitenafwerking, m.a.w. een totaalservice

Eén enkele aannemer en contactpersoon voor alle werken

Vrijblijvende prijsopgave

Stipte en kwalitatieve uitvoering van de werken

Tot uw dienst in heel de provincie Oost-Vlaanderen

bottom of page